-$15.5

Besøk Disse

Poker bloggen

Post details: En introduksjon til pokerbloggen

Oct 17
En introduksjon til pokerbloggen
Warning: Parameter 1 to make_clickable_callback() expected to be a reference, value given in /home/vusers/domains/infocider.com/wwwdocs/blogs/inc/_misc/_misc.funcs.php on line 352
bjornbjorn EmailIntroduksjonPermalink 9 comments

Comments:

Comment from: Anonymous Coward [Visitor] Email

Har lagt til RSS feeden så nå får du se til å oppdatere jevnlig så jeg har noe å følge med på. Interessant å følge med på prosjektet til en n00b og hvordan det utvikler seg :)

PermalinkPermalink 17.10.06 @ 13:55
Comment from: Jevakim [Visitor] Email · http://jevakim.poker.no/

Heisann!

Jeg er også ganske fersk, jeg hørte om poker for et år siden men begynte først å spille i mai. Jeg har også skrevet blog, men i motsetning til deg har har jeg ikke valgt å satse online, jeg finner mye mer i live turneringer og spillestilen min passer bedre der. Som du kan se går det egentlig ganske raskt å oppnå et dugandes nivå hvis man er interessert, jeg er fortsatt ganske fersk, men langt fra dårlig.

Blir gøy å følge med på utviklingen din, men jeg må innrømme at selv om det overordnede formålet ditt er å tjene penger, så er det nok ganske viktig å like spillet. Jeg spiller det fordi jeg har blitt helt hekta, på en sunn måte. Jeg finner det psykologiske, taktiske, strategiske sammensuriet ved hele spillet utrolig fascinerende, og fører regnskap kun for å sørge for at jeg går i null. En hobby som jeg kan drive med uten tap er nok for meg, men selvfølgelig veldig gøy å gå i pluss.

Foreløpig har jeg bare spilt 10 turneringer live, jeg har brukt 2750; i buy ins og vunnet totalt 8750; Har derfor god margin med 6000; i pluss.

Jeg kan anbefale en bok som "alle" sier er bra, den er ihvertfall veldig lettleselig og passer inn i Texas Holdem no limit turneringspill. Dan Harrington on hold'em vol 1 og vol 2. (2 bøker).

Freerolls er det masse av på ultimatebet.com (ca hver time), nordicbet (10.45, 12.00, 14.00, 17.00 og 19.00 hver dag) og Betsafe har en 11.30.

De funker fint for å komme raskt inn i det og få sett en god del hender billig.

Ta gjerne en titt på bloggen min, lykke til videre:)

GL og GG som de sier!

PermalinkPermalink 17.10.06 @ 16:02
Comment from: mikkelborg [Visitor] Email

Først vil jeg bare gratulere deg med din beslutning om å lære deg å spille hold'em. Du virker veldig analytisk og planleggende, slettes ingen dårlig egenskap i poker. Det er jo også artig at du har startet en blogg der folk kan følge med hvordan det går i utviklingen din.

Tenkte jeg skulle gi deg et par nybegynner-tips:

Bøker er helt klart greit å bruke som hjelpemiddel, har du tenkt å lære deg å spille turneringer så kan jeg f.eks anbefale Dan Harringtons Texas Hold'em, Ekspertstrategier for no-limitturneringer (ikke la deg skremme at det står ekspertstrategier der, boka passer også bra for nybegynnere, og den er på norsk.) (Boka er i to bind, så du må kjøpe begge.)

Men bøker er en ting, for å bli virkelig god å spille så er det en ting som er viktigere enn noe annet - erfaring! Så derfor anbefaler jeg deg å komme deg fortest mulig i gang med selve spillingen, lesingen kan du gjøre parallelt.

Hvis du har en venn eller flere som du kan spille sammen med (og spesielt hvis de har litt erfaring), så kan det hjelpe deg veldig i å bli bedre fortere. Det er veldig fruktbart å diskutere hender, situasjoner osv osv.

Det letteste å lære seg er turneringspoker, så det er kanskje et sted å begynne, lær deg å spille Sit and Go turneringer og bygg videre derfra. Men husk, det er ganske langt fra å gå i pluss som pokerspiller til det å bli rik... Jeg har spilt i i omlag fem år nå, og jeg er ikke spesielt rik. Men det er moro å spille.

Kunne sikkert sagt en million ting om diverse situasjoner og mer direkte tips om hvordan man kan skal spille for å vinne, men jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg skal begynne. Så derfor nøyer jeg meg med å ønske deg lykke til. Og husk å gi tilbakemeldinger på WSOP.NU om hvordan det går.

PermalinkPermalink 17.10.06 @ 16:25
Comment from: b [Visitor] Email

lykke til!
les harrington on holdem volum en og to
spill freerolls, og de billigste sit and goes (ett bords turneringer ) for å få spillt mange hender for lite penger. loggfør noen av de vanskelige hendene dine, og prøv å se hvordan du kunne spilt annerledes for å tape mindre eller vinner mer.
hilse erfaren spiller!
b

PermalinkPermalink 17.10.06 @ 20:47
Comment from: Åge [Visitor] Email

Virker som et spennende prosjekt, gleder meg til å følge med på utviklingen. Ikke kast bort for mye tid på freeroller og playmoneyspill. Du vil bare legge deg til med en masse uvaner. Lykke til!!

PermalinkPermalink 17.10.06 @ 21:42
Comment from: Trond [Visitor] Email

Hvis du tenker på "play money"-poker, kan du glemme det. Du blir ikke bedre av det... "Freeroll"-turneringer har litt læringsverdi.

Er du "normal, intelligent" eller "normalt intelligent"? ;-)

PermalinkPermalink 18.10.06 @ 14:58
Comment from: thinktwo [Visitor] Email

Sørg for å skaffe deg en bra rakeback deal med en gang. Det vil du spare mye penger på. Du finner gode avtaler på wsop.nu

PermalinkPermalink 19.10.06 @ 08:24
Comment from: bjornbjorn [Member] Email · http://www.infocider.com/blogs/pokerbloggen

Er du "normal, intelligent" eller "normalt intelligent"? ;-)

hehe, jeg er dessverre "normalt intelligent" ikke normal og intelligent :D

fikset

Takk for tips folkens!! Keep'em comming!

PermalinkPermalink 19.10.06 @ 12:01
Comment from: bjorn [Member] Email

hehe, ikke værst .. mulig du får litt mer nå da ;)

Ja, jeg kjenner til at de fleste pokersider har partnerprogram - men de jeg verver viser seg å være så dyktige at jeg alltid havner i minus. hehe

PermalinkPermalink 21.02.07 @ 20:38

Leave a comment:

Your email address will not be displayed on this site.
Your URL will be displayed.

Allowed XHTML tags: <p, ul, ol, li, dl, dt, dd, address, blockquote, ins, del, span, bdo, br, em, strong, dfn, code, samp, kdb, var, cite, abbr, acronym, q, sub, sup, tt, i, b, big, small>
(Line breaks become <br />)
(Set cookies for name, email and url)
(Allow users to contact you through a message form (your email will NOT be displayed.))
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

Please enter the characters from the image above. (case insensitive)

Categories

Who's Online?

  • Guest Users: 2

Misc

XML Feeds

What is RSS?