Post details: Spar penger: hemmelig tips for deg som skal fly med ski!

20.01.08

Permalink 11:16:38, Categories: vinter  

Spar penger: hemmelig tips for deg som skal fly med ski!


Warning: Parameter 1 to make_clickable_callback() expected to be a reference, value given in /home/vusers/domains/infocider.com/wwwdocs/blogs/inc/_misc/_misc.funcs.php on line 352

Comments:

Comment from: Lasse [Visitor] Email

Bra tips! Men det er nok spesielt for alpene akkurat det der med ski. Jeg har et annet tips i denne forbindelse: Jeg skulle ha med meg en gitar til Polen, og med en hardcase blir den temmelig stor. Jeg måtte sende den som spesialbagasje, og betalte et par hundre kroner for det. Derimot neste gang jeg reiste nedover, booket jeg 2 kolli på billetten da jeg bestilte (det koster 20kr ekstra per kolli), men hadde allikevel bare med meg en koffert+gitar da jeg dro. Det viste seg da at jeg fikk sjekket inn gitaren som kolli nummer 2, men jeg måtte bare slippe den av på spesialbagasje-båndet istedet. Billig og problemfritt!
Nå vet jeg ikke om det gjelder alle typer bagasje når det kommer til størrelse og vekt osv. Men definitivt verdt å bestille 2 kolli når du booker billetten, om du vet at du skal ha med deg ting som går som spesialbagasje.

PermalinkPermalink 20.01.08 @ 11:39
Comment from: bjorn [Member] Email

Takk for input Lasse :)

Jeg gjorde i utgangspunktet det samme med skiene; hadde betalt for 2 kolli selvom jeg bare skulle ha med meg én sekk. Men det gikk ikke - jeg måtte likevel betale for skiene utenom. Mulig det kommer an på hvem du møter på men ..

Bjørn

PermalinkPermalink 20.01.08 @ 11:57
Comment from: Stian [Visitor]

Samme gjelder egentlig det å betale for ekstra kolli på retur. Vet hvertfall fra da vi var i Roma, Norwegian informerte om at flyplassen ville ta 50,- for ekstra kolli på retur (som ikke var forhåndsbestilt) men dette var det ingen som hang seg opp i. Slapp å betale.

PermalinkPermalink 20.01.08 @ 12:31
Comment from: Alexa Camire [Visitor] Email

Enda bedre: Du kan komme unna betaling på gardermoen også! Lever skiene dirkte bort på spesial bagasjen. Er du helig så spør de ikke om å se kvittering på at du har betalt for dem, også sjekker du inn. Funket for meg hver gang:)

PermalinkPermalink 31.03.09 @ 16:55

This post has 7 feedbacks awaiting moderation...

Leave a comment:

Your email address will not be displayed on this site.
Your URL will be displayed.

Allowed XHTML tags: <p, ul, ol, li, dl, dt, dd, address, blockquote, ins, del, span, bdo, br, em, strong, dfn, code, samp, kdb, var, cite, abbr, acronym, q, sub, sup, tt, i, b, big, small>
(Line breaks become <br />)
(Set cookies for name, email and url)
(Allow users to contact you through a message form (your email will NOT be displayed.))
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.

Please enter the characters from the image above. (case insensitive)

Ekte, uoffisiell Norwegian blogg!

July 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
<< <     
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Norwegian bloggen

Er det ikke flott at vi har fått litt konkurranse på flymarkedet i Norge?

Det syntes jeg! - og det håper jeg du også syntes, for her tar jeg for meg alt mulig finurlig som har med Norwegian å gjøre. Håper du liker det!

Search

Categories

Misc

XML Feeds

What is this?

powered by
b2evolution